Våra kunder tycker

 

 

Niclas 46år
På bara en halvtimme per gång känner man sig genomtränad, mjukare och starkare.

Omfördelat vikt, drar 34 tum istället för 36 tum i jeans trots att jag väger 95-96 kilo. Slår hårdare servar, hårdare forehands och säkrare backhands i tennis. Slår längre och stabilare drivar i golf. Stabilare utförsåkare och starkare längdåkare (stakning).

Trevlig, familjär, kunnig och entusiastisk personal. Alltid bra tips på träning och härlig atmosfär.

Cecilia 52år
Mycket positiv trots klen närvaro, kanon för artros rygg som var uträknad.
Smidigare, starkare, stabilare(även mentalt, Magnus tvekar lite här…) snyggare!
Trevlig och snygg och lite lagom smådjävlig personal!

Lena 62år
Har tränat vibrationsträning i drygt 2 år. Tycker det är en bra träningsform som komplement till exempelvis golf, snabba promenader, simning, cykling, löpning etc Tidseffektiv träning!
Har inte vare sig mätt eller vägt mig (mitt eget fel) men känner mig mycket starkare i kroppen. Har mycket kraftfullare golfslag än tidigare t ex och kan se att jag fått muskler på armar och ben.
Positiva omdömen om Viberoom. Är trevligt att gå dit, träna och träffa diverse likasinnade personer. Gillar gruppträningen då man får bra instruktioner och koll på att man inte fuskar. Bra också att det finns tillgång till fotvård, massage, naparpati, solarium m m i samma lokaler.

Marie 69år
Effektiv träning på kort tid. Stretch, träning och massage, allt detta på en halvtimme.

Jag har blivit slankare men har gått upp nästan 2 kilo (måste vara muskler).
Balans, styrka och smidighet har blivit mycket bättre, framförallt styrkan.

Det är en trevlig och avslappnad atmosfär på Viberoom, man blir väl omhändertagen av trevlig personal och musiken är toppen.

Jane 71år
Jag tycker det är en väldigt, väldigt rolig form av träning och de tuffa passen är en härlig utmaning.
Oss emellan så har jag inte gått ner i vikt o dessutom, sedan jag för några månader sedan, är med på oftast 2, ibland 3 pass i veckan, så har arm- o bröstmuskulatur utvecklats riktigt ordentligt. (på gott o ont när det gäller kläderna!). Enbart positivt är att jag har mkt mindre ont i ryggen än tidigare, jag har blivit riktigt mkt starkare o smidigare, det känns tydligt o märks i det dagliga livet.
Vad mer kan jag skriva än vad som står ovan? Jag talar verkligen gott om Viberoom, både apparater o personal, o rekommenderar ofta vänner att pröva; de ser ju hur bra jag mår! För mig är denna träning toppen o jag hoppas verkligen att den får bli kvar i Djursholm o ha i princip samma inriktning som nu, jag trivs väldigt bra med den.

Kurt 66år
Har gått i 2 år höst o vinter 2/ggr per vecka . Jag har märkt till våren att jag haft bättre ork att ta itu med vårsysslorna på landet. Har också märkt att jag har fått bättre blodcirkulation (inga domningar i armar och nacke). Balanssinnet har också blivit till det bättre.
Då jag började fick jag ett anpassat program som passade mina behov för att kunna hålla mig i form.
Jag har alltid blivit väl bemött och hjälpt av kunnig personal.

Ru 46år
Har aldrig varit så stark, nu kan jag göra armhävningar!
Och slår ca 20 % längre i golfen.
Tack vare vibrationsträningen mår jag jättebra!
På Viberoom känner jag mig alltid välkommen.

Calle 46år
Bra bålträning, stabilitet, mkt bra för tennis
Mkt starkare på tennisbanan, går inte sönder. 9 kg viktminskning med lite hjälp av omlagd kost osså…he he
Alltid trevligt bemötande, familjärt!!!

Patrik 28år
Träning och stretching inte kräver någon uppvärmning i förväg.
Muskelfästen och leder, i synnerhet handleder, belastas inte alls i samma grad som i träning med vikter.
Att träna upp en genomgående stark bål och underkropp, kan göras med några få enkla träningsmoment.
Man känner någon dag efter träning hur träningen även tagit på små muskelgrupper man inte ens visste om att man tränat.
Träningen ger explosivitet och smidighet.
Att känna oro för sträckningar vid t.ex. tennis hör till det förgångna.

Gunnel, 69 år
Min onda rygg, vilken gjorde att jag började träna på Viberoom har klart blivit mycket bättre
Upplever att jag blivit starkar fram för allt, ben och magmuskler.
Betydligt bättre balans
Gått ner några kilo i vikt men kämpar med det på annat sätt också
Lugn och skön atmosfär i trevlig miljö, ingen störande musik
Mycket bra med låneduschhanddukar
Bra att kunna lämna kvar träningsskor
Bra träningstider. Förträffligt att kunna komma i åtnjutande av träningslokalen på udda tider

Annette 59år
Rolig och effektiv träning som kan genomföras på ett snabbt och effektivt sätt. Alltid kunnig och trevlig personal nära tillhands som ger bra tips om nya övningsmoment som passar just mig.

Christina 64år
Efter en axelfraktur i oktober har jag med träning och coachning från personalen övat upp full rörlighet i axeln igen. Ett antal alternativa rörelser har gjort att all smärta också har försvunnit. Vibrationsträning är mycket bra vid liknande frakturer då träningen är så skonsam för kroppen.

Gunilla 65år

• Vibrationsträningen har gett mig mer muskler i främst armar och överkropp eftersom jag prioriterat den träningen
• Tidigare värk från axel och nacke har försvunnit
• Några kilo fett har blivit muskler istället
• Viberoom har blivit ett andra hem, hit kan jag alltid gå och träna och veta att jag möts av trevlig och kunnig personal
• Viberoom är personligt

Heleen 50 år
Vibrationsträning känns uppbyggande och meningsfull men samtidigt skonsam.
Förutom att stärka muskulaturen så tränas balansen.

Den enskilt största effekten jag märkt av vibrationsträning är att mitt immunförsvar förbättrats avsevärt.
Tidigare var jag mycket ofta sjuk i infektioner. Det är jag inte längre.
Jag är också mycket piggare och mindre trött på kvällen.
Jag har nästan inga nack- eller huvudproblem längre på jobbet, trots att jag har ett sittande arbete framför dator och tidigare ofta fick nackrelaterad huvudvärk.
Min vikt har inte förändrats (1.64 m och väger 55 kg) men jag är mindre plufsig och har bättre hållning.
Balansen har också förbättrats.

Viberoom är som en oas bland slamriga, svettiga gym.
Här är ljust, rent, allt funkar, det finns alltid personal som hjälper till vid minsta fråga.
Ljudnivån är behaglig, något som är unikt inom gymvärlden. Man slipper bli stressad av höga musiknivåer och därmed blir träningen mer harmonisk.
Antalet plattor begränsar antalet besökare, vilket gör att man aldrig behöver köa.
Det finns precis lagom med faciliteter och service. Enkla och bra omklädningsrum, gott miljövänligt vatten, möjlighet att köpa nyttiga energisnacks och att väga sig.
Dessutom finns det handdukar och möjlighet att lämna sina träningsskor, mycket bekvämt.
Bokningssystemet på hemsidan funkar felfritt och öppettiderna är bra.
Det finns det som behövs för att träna snabbt och smidigt!

Malin 71år
Den här träningen tror jag på! På kortare tid än med andra träningsformer märker man positiva effekter för hela kroppen. Jag känner mig alltid stärkt när jag går därifrån, och min onda höft blev snabbt bättre. Dessutom, om man t.ex. har varit borta ett tag p.g.a. sjukdom är det lätt att börja om på lägre nivå och känna sig inspirerad igen, även om man är lite vissen!

Sanna 47år
Vibrationsträningen förberedde mina muskler och senor inför att jag skulle börja löpträna igen efter att ha haft ett långt uppehåll. Det som fick mig att fastna för att vibrationsträningen var bra var att jag inte alls fick några känningar i ljumskar och hälsenor/vadmuskler när jag gjorde första löppasset. Jag hade då bara kört 6 pass vibrationsträning under två veckor innan första löppasset.

Mina svaga axlar har jag också lyckats träna upp och värken i den högra axeln har helt försvunnit och den vänstra är mycket bättre så den ger nog också snart med sig.

Jag upplever att jag har fått en fastare kropp och känner mig starkare och gick dessutom ner 5 kg på 6 månader.

Jag har tränat i båda lokalerna och de är rogivande och fräscha båda två. Nu har man också möjlighet att träna under obemannade tider vilket ökar tillgängligheten till träning. Personalen är hjälpsam och finns alltid till hands om man behöver fråga om någon rörelse för att kunna få ut max av sin träning. Om man jobbar på i alla rörelser så känns det i kroppen som man kört ett styrkepass på 1,5 timme men det har i verkligheten bara tagit drygt 30 minuter! Bra att det finns många färdiga instruktioner att välja mellan för att kunna variera sin träning.

Pernilla 44år
Vibrationsträning är otroligt effektivt, redan efter några gånger känner man förändring i hela kroppen.
Denna förändring både syns, känns och stärker mig inombords.
Viberoom med dess avslappnade atmosfär och vägledande personal har gett mig både styrka och andrum i min annars hektiska vardag. (Tycker om att Staffan har ringt och frågat hur jag mår när jag inte har varit där på länge, på så sätt har jag kommit iväg och därefter varit så nöjd att det blev av.)

Anne-Lie 55 år
Vibrationsträning går framförallt snabbt, men ger mycket på kort tid och genererar mersmak! Kroppen verkar må bra av ”skakningarna” och det är härligt att sträcka ut från stretchning till massage. Det är toppen att äntligen ha hittat en passande, snabb och effektiv form som lätt kan förändras och utvecklas efter eget tycke och behov. Coolt säga att man styrketränar två gånger i veckan!

Vibrationsträningen har gjort mig gladare, humöret har blivit jämnare och bättre.
Efter bara drygt två månader var min golfsving smidigare och gav längre slag, vilket resulterade i en sänkningrunda. Jag kan också ”jaga” barnbarn, krypa omkring och lyfta tjocka bäbisar utan några som helst problem. Belastningsproblemen i nacke och rygg på datorarbetsplatsen är så gott som borta. Men ingen viktnedgång…

Viberooms lokal är bra utnyttjad med vibrationsplattorna, motionscyklar och massagebädd mm och de spelar en lagom mjuk musik. Öppettiderna passar vem som helst. Instruktörerna är tillmötesgående och vänliga och har koll på vad man heter.

Linda 34år
Efter tre träningspass var mina benhinnebesvär som jag brottats med i två år borta
Fasthet i kroppen.
Har kunnat åka slalom igen utan att få ont i knäna.
Huden främst i ansiktet har fått en annan lyster
Vibrationsträning i kombination med crosstrainer och koständring har hjälpt mig att gå ner i vikt.
Massagen på plattan är super för att få bort ömmande punkter

Trevlig, familjär stämning, man känner sig välkommen, generöst, bra med de utökade öppettiderna, bra att man kan ha med sig barn utan att ngn knorrar

Sara 34år
I livets virr varr där man ska få ihop jobb och fritid är det lätt att träning prioriteras bort på grund av tidsbrist. Ett pass vibrationsträning är bara 30 minuter och det kan alla avvara 2-3 gånger i veckan. På de 30 minuterna hinner du träna igenom hela kroppen och får dessutom energi till att göra annat under kvällen.

Jag märkte ganska snabbt en kroppslig förändring. Jag har blivit fastare, och nu när jag är inne på min femte månad börjar musklerna bli mer synliga. Det är en stor motivationsfaktor för mig. Innan jag började träna på Viberoom hade jag inte tränat på flera år. Kombinationen att det är snabb träning och att man måste boka sin platta gör att träningen faktiskt blir av för mig.

Viberoom är ett familjärt gym med trevlig, hjälpsam och kompetent personal. Besökarna är i alla åldrar och det är en trevlig och prestigelös atmosfär.

Anna 29år
Bara positiva erfarenheter hittills. Enda träningsmetoden som verkligen funkar för mitt skadade knä.
Ganska snabba resultat i form av ökad styrka och uthållighet. Innan jag började träna på Viberoom kunde jag inte göra en ”riktig” armhävning nu kan jag göra 5 (4 mån).

Bra öppettider och bra service från kunnig personal som är intresserad av att hjälpa till. Kanon med bra träning på bara 30 min!

Kerstin 62år
Fräscha lokaler, bra personal.
Bättre muskler i ryggen. Väntar på viktnedgång
Man blir inspirerad av träningen som är bra med tanke att man kan göra
den efter egna behov.

Beatrice 55år
Jätteskön träning, att komma igång med. Om man tycker man har dåligt flås är denna träning enklare att starta med för att först bygga upp muskler. Det är skönt att kunna träna i sin egen takt. Efteråt använder man plattan till massage, så länge man själv har lust med. Man känner sig en storlek mindre efter varje träningspass.

Det känns att kläderna sitter lösare. Man blir stramare i figuren och får bättre hållning.

Åkte slalom (som jag gjort massor hela livet) efter ca 6 veckors träning på PowerPlate. Blev förvånad över hur snabbt musklerna arbetade. Kortsvängar gick som en dans. Mjölksyran i låren lät också vänta på sig. Rider mycket, även där märker jag förbättrad egen styrka, balans och reaktionssnabbhet. Nu är nästa utmaning att förbättra kondition också. Men det känns mycket lättare att komma vidare.
Har under ett halvårs tid haft problem med ”musarmar”/tennisarmbågar pga för mycket datorarbete. Sedan jag började med PP upplever jag en långsam förbättring. Hoppas på att vara av med problemen efter några månaders träning.

Viberoom gav mig positiva ”vibbar” direkt när jag klev in o lokalen första gången; ljust, fräscht och personligt. Fick också ett väldigt trevligt bemötande av personalen och fick pröva på ett enklare program första gången. Det kändes bra. Där finns vattenautomat. Man kan lämna kvar skor. Handdukar ingår. Det räcker att släpa på träningskläderna som inte tar mycket plats. Alla är trevlig och hälsar på varandra. Jag gillar atmosfären och lugnet. Har stressiga dagar med många människor på jobbet. Då känns det som ett andrum att komma till Viberoom. Efteråt känner man sig som en ny människa.

Provade också ett annat ställe. Där fick jag bara stå en stund på plattan och så visade tränaren mig runt i lokalen med massor av folk som tränade allt möjligt. En stressig miljö med en mängd flåshurtiga individer som skall bräcka varandra. Detta slipper man på Viberoom.

Petter 47år
Vibrationsträningen har verkligen blivit ett lyft för min kropp och välbefinnande. I snart två år har jag dragits med ett diskbråck i ländryggen. Det har gått lite upp och ner men sedan jag började med PowerPlate-träningen har balansen, smidigheten och hållningen blivit betydligt mycket bättre – och det på bara några veckor. Strålningarna i benen har minskat.

Servicen och tillgängligheten på Viberoom är fantastiskt bra. Bara det att man kan lämna kvar skorna samt att man slipper ta med sig handduk gör att man inte behöver kånka tungt eller åka hem mellan jobb och träning. Personalen är kunnig och alltid hjälpsam och entusiasmerande.

Våra medlemmar tycker

Ingen annan träningsform ger samma resultat som powerplate. Muskeluppbyggnaden är exploderande snabb och ger en enorm styrka. Dessutom hjälper powerplate att träna igenom hela kroppen på ett fantastiskt sätt.

Jag har tränat powerplate i 4 år och min fysik har aldrig varit bättre än nu. Jag har dessutom en medfödd skada som gör att mina muskler på högersidan inte har fungerat som jag vill. Powerplate har hjälpt mig att bygga upp mina högra muskler såpass bra att jag nästan är lika stark på båda sidor nu. Att kombinera powerplate med kondition och rätt kost ger mig den ultimata träningsformen.

Viberoom har varit mitt gym sedan mars 2007. Tillsammans med Staffan Göransson har jag tagit fram ett extremt bra träningsschema som jag följer fyra dagar i veckan. Jag är en av deras första kunder och är otroligt nöjd med allt dom gör.

Vibrationsträning passar mig perfekt eftersom jag inte gillar vanliga gym. Det är effektivt, roligt och är fullt möjligt att få in i vardagen. Med tre pass i veckan utvecklar och håller man formen. Jag har under de här åren inte erfarit en enda skada. Jag har blivit starkare, smidigare och mår väldigt bra. Jag behövde inte gå ned så mycket i vikt, men ville få starkare muskler och orka mer. Det har vibrationsträningen med råge uppfyllt. Mina vänner säger att jag fått grymt snygga axlar och armar :-). Och det mår man ju också väldigt bra av.
Personalen på Viberoom engagerar sig och är väldigt trevliga och tillmötesgående. De är kunniga och man känner sig trygg i deras händer.

Jag har tränat powerplate i 4 år och min fysik har aldrig varit bättre än nu. Jag har dessutom en medfödd skada som gör att mina muskler på högersidan inte har fungerat som jag vill. Powerplate har hjälpt mig att bygga upp mina högra muskler såpass bra att jag nästan är lika stark på båda sidor nu. Att kombinera powerplate med kondition och rätt kost ger mig den ultimata träningsformen.

Viberoom har varit mitt gym sedan mars 2007. Tillsammans med Staffan Göransson har jag tagit fram ett extremt bra träningsschema som jag följer fyra dagar i veckan. Jag är en av deras första kunder och är otroligt nöjd med allt dom gör.