Träning

Vem vi är

Vår webbadress är: https://viberoom.se.

Kommentarer

När besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlar vi in de uppgifter som visas i kommentarsformuläret, samt besökarens IP-adress och webbläsarens användaragent-sträng för att hjälpa till med skräppostdetektering.

En anonymiserad sträng som skapats från din e-postadress (också kallad hash) kan tillhandahållas för tjänsten Gravatar för att se om du använder den. Gravatars sekretesspolicy finns tillgänglig här: https://automattic.com/privacy/. Efter godkännande av din kommentar visas din profilbild för allmänheten i samband med din kommentar.

Media

Om du laddar upp bilder på webbplatsen bör du undvika att ladda upp bilder med inbäddad platshanteringsdata (EXIF GPS). Besökare på webbplatsen kan ladda ner och hämta ut alla platsdata från bilder på webbplatsen.

Cookies

Om du lämnar en kommentar på vår webbplats kan du välja att spara ditt namn, din e-postadress och webbplats i kakor. Dessa är för din bekvämlighet så att du inte behöver fylla i dina uppgifter igen när du lämnar en annan kommentar. Dessa kakor varar i ett år.

Om du besöker vår inloggningssida, kommer vi att ställa in en tillfällig kaka för att bestämma om din webbläsare accepterar kakor. Denna kaka innehåller ingen personlig data och kastas bort när du stänger din webbläsare.

När du loggar in kommer vi också att ställa in flera kakor för att spara din inloggningsinformation och dina skärmdisplayval. Inloggningskakor varar i två dagar och skärminställningskakor varar i ett år. Om du väljer “Kom ihåg mig” kommer din inloggning att vara aktiv i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto, kommer inloggningskakorna att tas bort.

Om du redigerar eller publicerar en artikel, kommer en ytterligare kaka att sparas i din webbläsare. Denna kaka innehåller ingen personlig data och indikerar bara inläggets ID för den artikel du just redigerade. Den går ut efter 1 dag.

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (t.ex. videoklipp, bilder, artiklar osv.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig på exakt samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in data om dig, använda kakor, bädda in ytterligare tredjepartsspårning och övervaka din interaktion med det inbäddade innehållet, inklusive spårning av din interaktion med det inbäddade innehållet om du har ett konto och är inloggad på den webbplatsen.

Vem vi delar dina data med

Om du begär återställning av ditt lösenord kommer din IP-adress att ingå i e-posten med återställning.

Hur länge vi behåller era data

Om du lämnar en kommentar sparas kommentaren och dess metadata oändligt. Detta är så att vi kan känna igen och godkänna eventuella uppföljningskommentarer automatiskt i stället för att hålla dem i en kö för moderering.

För användare som registrerar sig på vår webbplats (om någon), lagrar vi också den personliga informationen de tillhandahåller i sin användarprofil. Alla användare kan se, redigera eller radera sin personliga information när som helst (utom att de inte kan ändra sitt användarnamn). Webbplatsadministratörer kan också se och redigera den informationen.

Vilka rättigheter du har över din data

Om du har ett konto på denna webbplats eller har lämnat kommentarer kan du begära att få en exporterad fil av den personliga informationen vi har om dig, inklusive all data du har gett oss. Du kan även begära att vi raderar all personlig information vi har om dig. Detta inkluderar inte någon data vi är skyldiga att behålla av administrativa, legala eller säkerhetsskäl.

Vart dina data skickas

Besökares kommentarer kan kontrolleras genom en automatiserad skräppostdetekteringstjänst.

Träning som blir av är den bästa träningen. Snabbt Effektivt Roligt och Skonsamt.

Partners

Copyright © 2024TRÄNING HÄLSA REHAB AB