Träning

Vibrationsträning

Viberoom erbjuder högklassig vibrationsträning. Uppnå dina träningsmål med förbättrad flexibilitet, styrka och balans, samtidigt som risken för skador minskar. Perfekt för dig med en hektisk livsstil. Våra Certifierade Power Plate-instruktörer levererar personliga och effektiva program som är anpassade efter dina behov. Boka din session nu och upplev de exceptionella fördelarna med vibrationsträning.

Träning på Viberoom

Upptäck friheten att träna när det passar dig! Med vårt fullständiga medlemskap kan du träna solo 06-22 varje dag. De första två passen är obligatoriska, men om du vill ha extra stöd finns PT-pass att köpa. Max 8 deltagare i våra energifyllda gruppass. Flexibilitet, stöd och gemenskap – välkommen till en unik träningsupplevelse!

Så här funkar det på viberoom.

Du får en genomgång med en Power Plate-instruktör som går igenom hur träning på Power Plate fungerar, och vad dina träningsmål är. Efter detta så anpassas ditt träningsprogram till just dig. Du kan köpa till PT-träning eller vara med i våra gruppass.

Träna på ditt sätt

Träning på egen hand.

Efter den obligatoriska introduktionen på 2 pt-pass tränar du på egen hand 06-22 alla dagar hela året.

Träning med PT

De första två passen är alltid obligatoriska. Du kan köpa till PT-pass om du vill ha mer stöd eller förnya dig.

Gruppträning

Du kan delta på våra instruktörsledda gruppass. Få energi från dina träningskollegor och vi är idag max 8 personer på gruppassen.

Kom Igång med Vibrationsträning

Omfamna Vibrationsrevolutionen!

Träning som blir av är den bästa träningen. Snabbt Effektivt Roligt och Skonsamt.

Partners

Copyright © 2024TRÄNING HÄLSA REHAB AB