Månadens intervju: Helena von Elern – kund som tränar på Viberoom sedan 10 år.

Helena har en bakgrund inom Sjukvård på olika sätt såsom Narkossjuksköterska i 17 år samt arbetat med sales inom Medicinsk teknik i 22 år. Helena är även certifierad Doula inom graviditet och förlossning.

Hur kom du i kontakt med Power Plate?

När jag flyttade till Djursholms Torg så gick jag runt och kollade omgivningarna samt vad det lokala utbudet erbjöd eftersom jag tycker om att supporta lokala aktörer. Jag gick till och med in i affärer och hälsade att jag var nyinflyttad och då upptäckte jag Viberoom och Power Plate. Power Plate gjorde mig nyfiken på vilken effekt den skulle kunna ha som träningsform. Jag läste studier som gjorts om Power Plate vilket är en yrkesskada till följd av min bakgrund som sjuksköterska – att utvärdera innan jag bestämde mig. Bestämde mig att börja gjorde jag eftersom jag bara såg positiva fördelar med Power Plate i studierna.  

Hur länge har du aktivt tränat på och Power Plate?

Jag började 2014 så jag firar 10-årsjubileum med träning på Viberoom. Det ligger även lokalt i närheten där jag bor så det är bekvämt. Viberoom är välskött och trevligt samt har ett smidigt passer-system med egen plupp vilket gör det flexibelt och lätt att gå och träna med mina oregelbundna arbetstider.  En kunnig och trevlig PT som bryr sig om individen genom att sätta ihop individuella program.

Hur ofta tränar du på Power Plate?

Jag varvar grupp-pass med egen träning.

2 grupp-pass på vardagar samt ett eget pass på helgen. Grupp-passen gör att motivationen höjs och jag är tvungen att skärpa mig mer. Dessutom har vi roligt och alla åldrar kan träna och göra samma sak.

Om du skulle beskriva din träning på Power Plate med andra träningsformer?

Det är en varierande träning som inte bara ger ett resultat utan flera olika resultat samt på köpet är det bra för lymfan, endorfinerna frisläpps vilka är viktiga och jag upplever även Power Plate positivt för den mentala hälsan och mycket mer. Här tränar jag styrketräning, balans, kondition och ”allt-i-ett”. Tyckte inte att det var så roligt att enbart styrketräna och lyfta vikter, det blev så enahanda likaså att träna på ett ”ordinärt” gym. 

Slutord:

Power Plate håller igång min kropp och hälsa på ett mycket positivt sätt och dessutom har jag fått nya vänner genom min träning på Viberoom.

Jag har blivit beroende av att träna på Viberoom på Power Plate! 🙂

Andra nyheter

Träning som blir av är den bästa träningen. Snabbt Effektivt Roligt och Skonsamt.

Partners

Copyright © 2024TRÄNING HÄLSA REHAB AB