Månadens intervju: Petra som tränar på Power Plate på Viberoom sedan 1 år tillbaka

Månadens intervju februari 2024

Hur kom du i kontakt med Power Plate?

Jag såg en annons/inlägg på Facebook att man kunde få bra träning på kortare tid och det passar mig som egentligen är en latmask. Jag bokade in ett prova-på-pass med PT Sandi. Lite skeptisk var jag för att det lät för bra för att vara sant, men det var det inte! Det ligger ju vetenskap bakom träning på Power Plate.

Hur länge har du aktivt tränat på och Power Plate?

I nästan precis ett år 2-3 ggr i veckan.  Eftersom jag hade brutit armen fick jag ett anpassat träningsprogram vilket är väldigt värdefullt. Jag tränar både själv och i Grupp-passen som är fantastiska! Det ger verkligen inspiration att vara med på grupp-passen. Jag får också många bra tips av PT Sandi när hon ser att jag inte riktigt gör rätt rörelse eller tycker det är dags för nya utmaningar. Jag kan varmt rekommendera grupp-passen!

Jag brukar även träna på Power Plate REV – träningscykeln med vibrerande pedaler. Det är verkligen en fantastisk högintensiv träning på kort tid! Jag har fått tips av Staffan samt PT-Sandi vilka variationer av träning jag kan göra på cykeln. Det är verkligen kul att det kommer nya Power Plate-redskap att träna på.

(Du kan läsa mer om Power Plate REV genom att klicka här)

Om du skulle beskriva din träning på Power Plate jämfört med andra träningsformer?

Jag bröt armen och fick sjukgymnastik och efter det köpte jag ett träningskort där (ett annat gym innan jag började på Power Plate och Viberoom). Men eftersom jag i grunden är en latmask tycker jag att det är otroligt skönt att träna kortare tid och få bättre effekt på Power Plate än på ett vanligt gym. Dessutom är det en lugn familjär atmosfär och inte alls stressat och högljutt som det ofta är på vanliga gym.  Jag känner i hela kroppen efter träningspassen att den har fått en 100% genomgång på ett effektivt och bra sätt. Och så får man ju den härliga belöningen med massage efteråt.

(Not: När man avslutat ett träningspass så tar man massage/återhämtning på Power Plate).

Slutord:

Det är en otrolig rolig, varierande och effektiv träning på kortare tid och det är kul att komma till Viberoom med kunnig och hjälpsam personal i en lugn och välkomnade atmosfär!

Jag går ifrån ett träningspass full av energi och med ett leende

Andra nyheter

Träning som blir av är den bästa träningen. Snabbt Effektivt Roligt och Skonsamt.

Partners

Copyright © 2024TRÄNING HÄLSA REHAB AB