Månadens intervju: Marie och Kersti som tränat i 16 år på Viberoom

Månadens intervju mars 2024:

Marie och Kersti har varit aktiva och tränat i olika former i hela sitt liv. Kersti på olika konventionella gym samt även dansat i sin ungdom och Marie har ridit samt hållit på med allmän idrott.

Hur kom ni i kontakt med Power Plate?

Kersti: Jag gick förbi Viberoom och såg skyltar om Prova-på-träning och gjorde en bokning och fastnade direkt!  

Marie: Detsamma gäller för mig. Jag fastnade direkt!

Vi kände inte varandra då. Vi har lärt känna varandra när vi började träna på gruppassen.

Hur länge har ni aktivt tränat på och Power Plate?

Det är nu 16 år i år 2024. Vi båda tränar sedan många år tillbaka 3 ggr/vecka och då på gruppassen måndag/onsdag samt fredag. Det var där vi lärde känna varandra, så vi har fått en vänskap på köpet.

I början tränade jag 2 ggr/vecka berättar Marie och då på kvällarna eftersom jag jobbade då. Numera är jag pensionär sedan många år tillbaka. Både jag och Kersti fyller 83 år i år.  

Kersti berättar att hon tränade 2-3 ggr/veckan då hon jobbade men då egen träning och ej på gruppassen.

Kersti bodde i Djursholm då hon började träna på Viberoom men bor numera i Täby, men inget kan stoppa henne från att komma till gruppassen… eller jo, jag har nog fått ställa in två ggr denna vinter med anledning av snöovädret tillägger hon, men det är det enda.

Träningen är jätteviktig. Även fast jag inte har lust ibland, som kan hända alla, så tar jag mig i kragen och går till Viberoom och känner mig bättre efteråt säger Kersti.

Om ni skulle beskriva er träning på Power Plate jämfört med andra träningsformer?

Kersti: Jag tränade på konventionellt gym som har olika stationer beroende på vad man vill träna för något i kroppen. Jag tröttnade på det. Här kan jag träna alla olika delar i kroppen på en enda maskin. Människor förstår inte hur bra det är att träna på Power Plate! Det måste man prova för att förstå.

Marie: Jag hade aldrig orkat att hålla på med tomten runt mitt hus om jag inte hade tränat på Power Plate!

Vi hade ju inte tränat här i 16 år om det inte ger resultat som att bli pigg, få energi samt ork.  Musklerna får jobba och blodcirkulationen får fart och även lymfan får sitt.  Dessutom är det en lugn intim miljö och inte stort och stimmigt som det ofta är på konventionella gym. 

Sandi (PT på gruppassen) är fenomenal. Hon håller koll på oss att vi intar rätt kroppsställningar på övningarna samt ger bra instruktioner. PT Sandi har sådan närvaro och koll på oss alla samt är duktig och ödmjuk. Utöver det checkar hon av inställningarna på Power Plate under tiden vi tränar så att vi har rätt inställt.  Hon är ett proffs! Känns som att ha en egen PT även fast det är på gruppassen.

”Snart kan vi själva bli PT på Viberoom” säger de och skrattar hjärtligt

Slutord:

Prova minst 1 gång att träna på Viberoom! Det är det bästa vi gjort.

Det är en sådan skön och effektiv träningsform. Och den passar alla. Vi båda blir 83 år i år och det är det ingen som tror. Vi håller oss friska och starka och äter inga mediciner, mycket tack vare vibrationsträningen är vi övertygade om.

Och att få snabbare resultat på kortare tid önskar vi väl alla? Ett träningspass är endast 30 minuter. (30 minuters träning på Power Plate är som att träna upp till 1 ½ tim på konventionellt gym)

Andra nyheter

Träning som blir av är den bästa träningen. Snabbt Effektivt Roligt och Skonsamt.

Partners

Copyright © 2024TRÄNING HÄLSA REHAB AB